25 augustus 2022

MSP Grand Prix

Do 17 nov. 2022:  1400-1830 uur

F1 Experience Centre Utrecht- The Official F1 Racing Centre

In de tijd dat Nederland verwend is met een de eerste F1 wereldkampioen Max, zijn we op zoek naar race-talent is binnen de MSP-sector. Daarom organiseert de MSP-Society in samenwerking met het F1 Experience Centre in The Wall in Utrecht ( aan de A2) de eerste Grand Prix d’MSP.  Het is hoogst waarschijnlijk dat Max op 21 nov opnieuw wereldkampioen wordt in Abu Dhabi: daarom zullen we op 17 nov ook op dit circuit racen in dit hypermodene racecentrum waar er op de beste en snelste simulators geraced wordt. Echter kan niet !  

Wie mogen er racen?  

Op do 17 nov kunnen we 30 teams van 2 personen deelnemen aan de Grand Prix D’MSP.  Na de kwalificatie zullen uiteindelijk de beste 20 coureurs van de 30 verschillende teams om 17:00 uur de eerste officiële MSP Grand Prix racen. 

Deelnemen 

Wil je als MSP-er of fabrikant meedoen, selecteer dan je 2 beste coureurs en zorg dat ze er bij kunnen zijn op do 17 nov van 1400-1730 in Utrecht. Het inschrijfgeld is €500 hetgeen je kunt refunden door een sponsor te benaderen. Dat kun je zelf doen of via de lijst van fabrikanten die MSP Grand Prix sponsoren. 

De winnende MSP-er of fabrikant krijgt een waardecheque van €2500 ! voor een avond volledig verzorgd racen in het Official F1 Centre in Utrecht, Alkmaar of Eindhoven 

Deelnemen ? : stuur een mail aan hp@therobins.nl  of richard@lawaaimaker.nl

Hoe ziet de middag eruit

MSP Society heeft het gehele F1 experience Centre afgehuurd voor deze middag. Voorafgaand aan elke race zullen er pitches en briefings worden gehouden in het F1 Theater door de deelnemende sponsors. 

Dit gaat in een speciaal MSP Race Cafe waar in een tafel setting alle sponsoren een slot krijgen waardoor een interactieve setting ontstaat. 

Daarnaast is er een expo paddock-markt en ruim gelegenheid voor meet&greet en een afsluitende netwerkborrel

Sponsor worden? 

De MSP Grand Pris is een uitgelezen kans voor distri’s, vendoren en ISP’s om de banden aan te halen met MSP’s. Er kunnen pitches worden gegeven , er is een paddockmarket en er partnerships worden aangegaan. 

Dit zijn de drie pakketten. 

PositionPackagePrijs
Pole Position Hoofdsponsor – groot logo op alle uitingen- 
sponsor van 5 teams van 2 rijders
Grote stand op Paddock Market- Product Pitch MSP Race Cafe 
3,5k
Pitch PositionSponsor van 3 Teams van 2 rijders 
Korte product pitch MSP Race Cafe, Stand op Paddock Market
2,5k
Paddock PositionSponsor van 1 Team van 2 rijders, 
Stand op Paddock Market
1 k

Doe je mee of wil je meer informatie met dan met:

HP van Tilburg 06 53 66 46 46
Richard Bordes 06 15 01 39 36

Deel dit bericht
Share