Wie wordt de MSP Verkoper van 2023?

In samenwerking Exertis AV en Sales Freaks gaat de MSP Society op zoek naar het MSP Sales Talent van het jaar. Elke maand is er een nominatie voor deze verkiezing van de MSP Sales Personality of the Year 2023. Hij of zij is dan te gast in het maandelijkse MSP Café aan de Stamtafel. Bekijk hier al hun video’s. In November start de verkiezing en in de uitzending van december 2023 wordt de winnaar bekent gemaakt!

Mo Taybi - Axians

Sanne van Uden - Dekom

Bart van der Veen - ProWarehouse

Mo Taybi van Axians ontving tijdens het MSP Cafe van maart 2023 de 1e nominatie als Verkoper van de Maand. Bij Richard Bordes aan tafel legt hij uit wat hem drijft en enthousiast maakt als verkoper.

Sanne van Uden werd verrast tijdens het MSP Cafe van maart 2023 met de 2e nominatie als Verkoper van de Maand. Sanne verteld vol Passie over haar ambities als verkoper bij Dekom

Bart van der Veen van ProWarehouse ontving de 3e nominatie als Verkoper van de Maand. Hij wordt gelukkig van het helpen van klanten en verteld over zijn belangrijkste verkoopskill. Namelijk interesse in de klant hebben.

Powered by:

Deel dit bericht
Share