Wie wordt de MSP Verkoper van 2023?

In samenwerking Exertis AV en Sales Freaks gaat de MSP Society op zoek naar het MSP Sales Talent van het jaar. Elke maand is er een nominatie voor deze verkiezing van de MSP Sales Personality of the Year 2023. Hij of zij is dan te gast in het maandelijkse MSP Café aan de Stamtafel. Bekijk hier al hun video’s. In November start de verkiezing en in de uitzending van december 2023 wordt de winnaar bekent gemaakt!

Helaas ... Stemmen kan niet meer

Vrijdag 15 december zal tussen 14:00 en 16:00 uur de winnaar van de MSP Sales Personality of the Year 2023 bekend worden gemaakt op New Business Radio tijdens het programma People Work Technology.

Luister Live via de website van New Business Radio of je favoriete digitale radio app.

Mo Taybi - Axians

Sanne van Uden - Dekom

Bart van der Veen - ProWarehouse

Mo Taybi van Axians ontving tijdens het MSP Cafe van maart 2023 de 1e nominatie als Verkoper van de Maand. Bij Richard Bordes aan tafel legt hij uit wat hem drijft en enthousiast maakt als verkoper.

Sanne van Uden werd verrast tijdens het MSP Cafe van maart 2023 met de 2e nominatie als Verkoper van de Maand. Sanne verteld vol Passie over haar ambities als verkoper bij Dekom

Bart van der Veen van ProWarehouse ontving de 3e nominatie als Verkoper van de Maand. Hij wordt gelukkig van het helpen van klanten en verteld over zijn belangrijkste verkoopskill. Namelijk interesse in de klant hebben.

Kenneth Pattinama - SLTN

Jitse Boer - 2.Orange

Annelien Roseboom - M2C

Kenneth Pattinama was in het MSP Cafe van mei 2023 de Verkoper van de Maand. Hij is de 4e genomineerde en bij Richard Bordes aan tafel legt hij uit ober zijn sales passie en wat hem enthousiast maakt als verkoper.

Jitse Boer van 2.Orange werd tijdens het MSP Cafe van juni 2023 verrast met de 5e nominatie als Verkoper van de Maand. Bij Richard Bordes aan tafel legt hij uit waar  enthousiaste vandaan komt en wat zijn toekomstplannen als verkoper zijn.

Annelien Roseboom is de 6e kandidaat voor Sales Personilty of the Year 2023. Zij  werd tijdens het MSP Cafe van augustus bij Xelion errast met har nominatie als Verkoper van de Maand. Bij Richard Bordes aan tafel legt zijj uit waar  enthousiaste vandaan komt en wat de eigenschappen van een goede verkoper zijn.

Floris van Miert - DataRely

Michel Olde Benneker - Dustin

Nicole Muller - Kinly

Floris van Miert van DataRely werd tijdens het MSP Cafe van september 2023 verrast met de 7e nominatie als Verkoper van de Maand. Bij Richard Bordes aan tafel legt hij uit wat hem drijft en enthousiast maakt als verkoper.

Michel Olde Benneker van Dustin werd tijdens het MSP Cafe van oktober 2023 verrast met de 8e nominatie als Verkoper van de Maand. Bij Richard Bordes aan tafel legt hij uit waarom een verkoper in de Horeca of Retail moet hebben gewerkt.

Nicole Muller werd tijdens het MSP Cafe van november 2023 verrast met de 9e nominatie als Verkoper van de Maand. Bij Richard Bordes aan tafel legt zij uit wat haar drijft en enthousiast maakt als verkoper.

Powered by:

Deel dit bericht
Share