MSP Society, Microsoft, Smartcomsummit en HR Community organiseren TeamTime 2022

 

 

TeamsTime is een iniatief van de MSP Society

Bezoek de website van TeamsTime voor alle informatie over Microsoft Teams

https://teamstime.nl

 

 

Geslaagde eerste editie TeamsTime Live!

DIGITALE COMMUNICATIE, HYBRIDE WERKEN, SAMENWERKEN EN VIDEOBELLEN…

Een aanzienlijk deel van het Microsoft Teams ecosysteem kwam donderdag 7 juli bij elkaar in de Utrechtse Stadsvrijheid voor een goed gevulde middag met een compacte beurvloer en een vijftal powersessies. Daarnaast werd symbolisch afscheid genomen van de goede oude PBX tijdens een wedstrijd PBX-werpen.

In de ochtend waren als warming-up voor de middag door organisator MSP Society al diverse live videouitzendingen verzorgd. Deze waren met name gericht op eindgebruikersdoelgroepen als HR Managers en IT-managers binnen organisaties. De middag was met name voor het kanaal, alhoewel ook twee van de vijf goedbezochte powersessies gericht waren op eindgebruikers, met de onderwerpen ‘ Samenwerken en leidinggeven op afstand’ en ‘de perfecte employee journey.’
De andere sessies gingen dieper in op de klantreis, innovaties in Teams en de megatrends in communicatie. Hierbij gingen Rob Kurver, Richard Bordes en HP van Tilburg in gesprek en discussie met een keur aan specialisten.

Beursvloer

Een deel van de specialisten vonden we terug op een van de 25 standjes in de compacte beurslocatie. Hier een groot aantal aanbieders van UCaaS en CCaaS software, partijen uit de traditionele telecom die de stap maken of al gemaakt hebben naar koppelingen met MS Teams en uiteraard door MS Teams gecertificeerde hardware leveranciers.
Zoals gezegd werd er ook met PBX-en gegooid als ludieke omlijsting van het event. Het al meer dan symbolisch zijn dat er flink wat PBX-en hierbij sneuvelden.
Richard Bordes blikt na afloop tevreden terug op het evenement. “TeamsTime Live was een gezellig event waar alles kennis rondom MS Teams, toepassingen, adoptie, hardware en HR samen kwamen. In een mooie sfeer ontmoette de markt en eindgebruikers elkaar. TeamsTime live is een event dat haar plaats op de agenda direct heeft verdiend.” Mede-organisator HP van Tilburg: “Het ecosysteem rond Microsoft Teams is de afgelopen jaren gegroeid en erg veranderd. We hebben veel nieuwe partijen zien opkomen en oude zien afhaken. Er was dan ook veel behoefte aan een informatief evenement voor zowel de channel als de eindgebruikers. In deze vorm denken we dat we aan die vraag hebben voldaan. We gaan er dan ook vanuit dat TeamsTime nog wel een vervolg krijgt. En dan weer een stuk groter.” 

(tekst door Joost Heessels van TBM


Partners van TEAMSTIME 2022

In de TeamsTime Table Talks delen de Experts hun kennis over Microsoft Teams en alles wat daarbij komt kijken. Kijk hier onder alle Video’s.

Deel dit bericht
Share